mandag 16. november 2015

Snart er det desember..

I dag kom den første snøen her i Oslo, og dermed kom julestemningen over oss. Fortsatt er det god tid igjen til å strikke fine julegaver. Strikkede gaver varmer jo på mer enn en måte, og strikketøy er jo avslappende å kose seg med nå før jul.

Vi har derfor plukket fram igjen noen oppskrifter som er hyggelige å strikke til jul. Grytekluter med adventsmotiv går raskt å strikke, og gir julestemning på kjøkkenet. Vi har strikket dem i Petunia fra PT, med strikkefasthet 22/10. Oppskriften er gratis, og du finner lenke på Ravelry og på facebook.I fjor var Julekjole med kaniner veldig populær, og vi tror nok den vil slå an i år også. Den går fort å strikke, og finnes i størrelse 2, 4 og 6 år. Vi har strikket den i Dale Falk, men du kan jo velge et annet garn med strikkefasthet 22/10. Her er lenke til oppskriften.

Kanskje favorittdukken også skal få en kjole? Det er jo så populært at mor og barn har samme antrekk, så vi har laget diagrammer og fremgangsmåte som du kan bruke til å strikke en dukkekjole. Du finner disse gratis på bloggen vår.


1 kommentar:

  1. Hej Cecilie & Linn - jeg har en forespørgsel til jer - har i mulighed for at kontakte mig via e-mail: blog at woolspire dot com (kunne ikke finde jeres mail herinde)

    SvarSlett