mandag 16. september 2019

Stjerneskudd
Dette er et fyrverkeri av en genser, med fallende stjerner og masse farger. Jo flere farger, jo bedre, tenker vi! Dette er en restegarnsgenser, her kan du kose deg med fargene du har i garnlageret. Vi har laget to varianter, en med masse fargen i bakgrunnen, og selbustjerner i en farge, og en annen variant der selbustjernene veksler i farge, men bakgrunnen går i grønntoner. På denne genseren er stripene i bakgrunnsfargene i ulik størrelse. Her har du mulighet til å lage en helt spesielle genser som ingen andre har maken til!

Selbustjernene vokser i størrelse nedover i bærestykket, og oppskriften er laget slik at bordene går opp i antall masker i bærestykket. På ermene går det ikke opp, men her starter du omgangene midt under, så det skal godt gjøres at noen ser de amputerte stjernene. På ermene starter du med de nest største stjernene, og ender med de minste. Vi synes dette var en veldig morsom genser å strikke, det er jo kjempegøy å få boltre seg med masse farger! 

Genseren strikkes ovenfra og ned, så du lett kan prøve underveis. Det gjør også at det er enkelt å tilpasse lengden på ermer og bol.

Oppskriften er gratis, og du laster den ned her:download now 
Oppskriften er i størrelse S-XXL:

Størrelser:
S  
(M) 
(XL) 
XXL
A. Bærestykke lengde, cm:
24
25
26
26
27
B. Overvidde, cm:
88
95
114
118
123
C. Overermsvidde; cm
33
36
41
45
50
D. Ermlengde, cm:
45
45
46
48
50
En variant med grønne toner i bakgrunnen og stjerner i mange farger

Ryggen på den grønne varianten

Stjerner på ermene

Forsiden, stjernene faller som stjerneskudd nedover bærestykket

Dette er ryggen på varianten med striper i mange farger


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar