tirsdag 30. november 2021

Fra oss til alle dere - våre oppskrifter er nå gratis

 


 Fra nå er alle oppskriftene våre på Ravelry gratis! Vi har oppdatert bloggen slik at du finner lenkene til oppskriftene på Ravelry der. Men skulle vi ha glemt det et sted, kan du gå til designsiden vår på Ravelry, der finner du alle oppskriftene våre.

Som takk for oppskriften blir vi veldig glad hvis du bidrar med en liten sum til Leger uten grenser, som i 50 år har gitt humanitær hjelp over hele verden. Du kan støtte dem direkte med å bruke vippsnummer 2177 eller kontonummer 5010.05.47500. 

Hvis du ikke bor i Norge, kan du sende til Medecins sans Frontieres i det landet du bor i, de har forskjellig kontonummer i hvert land. Sjekk på denne siden hvordan du kan støtte: Medecins sans Frontieres

Hvorfor gjør vi dette?

Strikkeoppskriftbutikken Cecilie & Linn DA går over i historien fra 31.12.2021. Vi har hatt det veldig moro med å lage oppskrifter, og se alle bildene folk legger ut av det de har strikket. Men "vinninga går ikke opp i spinninga". Framover vil vi heller kose oss med å strikke uten å tenke på at det skal bli en oppskrift, og at vi må beregne masker og omganger, størrelser og garnmengder. Det er utrolig mye arbeid bak hver oppskrift. 


2 kommentarer:

  1. Utrolig mange flotte oppskrifter fra dere i årenes løp! Bra jobba! Og så hyggelig med forslag til å gi "oppskriftsbetaling" til Leger Uten Grenser <3

    SvarSlett
  2. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

    SvarSlett