onsdag 26. februar 2014

Strikkekafé i Sandefjord

Husflidlaget i Sandefjord hadde bestemt seg for å holde strikkekafé for første gang, og lurte på om vi hadde lyst å komme på besøk å snakke om hønsestrikk.

Vi syntes det var veldig artig å få være med på premieren, og takket ja. Det angret vi ikke på, for det ble en veldig hyggelig kveld. Mer enn 60 trivelige og hønsestrikkinteresserte damer stilte opp for å høre på oss.

Vi fortalte om hvordan boka ble til, og historiene bak noen utvalgte modeller. Disse sendte vi rundt mens vi snakket. Husflidslaget hadde både PC og prosjektor, så vi viste bilder mens vi snakket om modellene. Til slutt ga vi et eksempel på hvordan vi jobber med en helt ny genser, fra ide til ferdig diagram.

Det var første gang vi holdt et lengre foredrag om boka vår, så vi var litt spente på om vi ville treffe publikum. Men vi ble veldig godt tatt  i mot, folk var utrolig hyggelige, og tilbakemeldingene etterpå koser vi oss med fortsatt. Så dette ga mersmak. Vi gleder oss allerede til neste strikkekafé med husflidslaget i Oslo, på Kaffistova torsdag 27. mars kl 18:30.


Cecilie forbereder seg på toget til Sandefjord

Damene strikket, og hadde lure oppfinnelser for å unngå tvinning av tråden

Praten gikk livlig rundt bordene

Cecilie gikk rundt og delte ut gratis oppskrifter

3 kommentarer:

  1. Så kult å reise rundt på signingstur med strikkebudskap :) Dere er jammen flinke! Har lest boken og ser mange nye prosjekter seile opp. Nye puter i maritim stil kanskje… Lykke til videre!

    SvarSlett
  2. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.

    SvarSlett