onsdag 13. juli 2016

Strikkekafe hos Knudegarn i Lønstrup

Hønsestrikkinspirasjon!

I går var vi på en superhyggelig strikkekafe hos Knudegarn i Lønstrup. 24 strikkeglade damer kom for å høre oss fortelle om hønsestrikk, og være prøvekaniner for opplegget vi skal ha på strikkefestivalen på Lurøy i september. Først snakket vi on hønsestrikk, og hvorfor vi synes det er så morsomt å fortelle historier, leke seg med farger og være kreativ med garn og strikketøy. Etterpå fikk damene prøve seg selv, og lage prøvelapper i form av et par votter. Vi hadde med noen smånøster av Ask som vi har fått fra Hillesvåg (sponset), som damene fikk plukke fra hvis de trengte ekstra farger.

De hadde også fått oppskriften på vottene på forhånd, og "hjemmelekse" å legge opp og starte på belegget, slik at de raskt kunne starte på det morsomste - nemlig mønsteret. Og her blomstret virkelig kreativiteten, det var veldig morsomt å se alle ideene som kom opp til personlige design.

Vi var jo litt spent på om det var mulig å inspirere en forsamling til å finne på egne design der og da, men det gikk over all forventning. Det hjalp jo også svært godt at vi var i en garnbutikk med mengder av inspirerende farger og garn rundt oss på alle kanter. Hvis du er i Lønstrup anbefaler vi absolutt en tur innom Knudegarn.
Moro med workshop!

Under finner dere flere av bildene fra kvelden.
Trivelig hos Knudegarn

Damene tegner og forteller

Inspirerende omgivelser :)


Vi gikk rundt og hjalp til hvis det trengtes

Damene jobbet flittig

En av damene hadde med en flott strikkelampe

Gøy å prøve flere teknikker

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar